CONFERENTIE Marc-André SELOSSE

Ferme de Lansrode Avenue Sainte Anne, 111, Rhode-Saint-Genèse, Bruxelles, Belgium

Online ticketverkoop

10€

Feestelijke Apero

Ferme de Lansrode Avenue Sainte Anne, 111, Rhode-Saint-Genèse, Bruxelles, Belgium

Online ticketverkoop

VISIT NL - Voedselbos - Zwaluweveld

Scherpenheuvel-Zichem Steenweg Diest 21, Scherpenheuvel-Zichem, Vlaams-Brabant (Brabant Flamand), Belgium

Nog te bepalen: mogelijks: poloiding, potluck, workshops.

vrij

VISIT NL - Voedselbos - Eetbos Deinze

Eetbos Deinze Kakelstraat 26, Deinze, Oost-Vlaanderen (Flandre-Orientale), Belgium

Voedingsbos van 5 hagericht op productie van fruit en nieten. Uitvoering met nog eens 5 ha in 2025.

vrij

VISIT FR - Voedselbos - Jardins d'ici

Naninne Chaussée de Marche 940, Naninne, Namur, Belgium

"de tuinen vanaf hier" is een lokaal/Namurse project, dat een innovatief palet van actoren samenbrengt die betrokken zijn bij een gemeenschappelijke AGRADATION van een plaats (de tuinen vanaf hier, 1,5 hectare grond gelegen in Naninne).

vrij

VISIT FR - Voedselbos - The Incredible Garden

Everberg Galgenstraat, Everberg, Vlaams-Brabant (Brabant Flamand), Belgium

Rondleiding gevolgd door een proeverij van tuinproducten (in voorbereiding of vers)

vrij

VISIT FR - Voedselbos - Iggdrasil

Namur (Saint-Servais) Chaussée de Waterloo, 239, Namur (Saint-Servais), Namur, Belgium

Tuinbos van 20 hectare, stedelijk, opgericht in 2019, op gedeeld land, waar ervaren verschillende technieken in agrobosbouw...

vrij

Biesembos

Biesembos Biesemstraat 94, Rummen-Geetbets, Vlaams-Brabant (Brabant Flamand), Belgium

Voormalig Hagelands tuinbouwbedrijf wordt omgevormd tot een voedselbos van 75a. Het terrein van 95a biedt plaats aan een woning plaatst privétuin in parkeerzone, een loods in kas.

vrij

VISITE FR - Le jardin-forêt passe à la casserole

Frassem Arboretum de Frassem, Frassem, Hainaut, Belgium

Planten is goed, maar het waarderen van gewassen is nog beter! Naast een bezoek aan de experimentele bostuin van Arlon, zullen we samen nadenken over de interesse van het diversifiëren en aanpassen van onze manier van voeden, met behulp van producten uit een bostuin. Claire Mauquié, uit het Gourmand Forest, organiseert een culinaire workshop waar we diverse voorbereidingen zullen verkennen: smoothies, verrines, dolma's, dumplings en andere desserts om onze smaakpapillen te verrukken.

vrij